Parempaa kehystyspalvelua ja luovia kehystysideoita

Kehyshelmi on tamperelainen kehysliike, joka on muuttanut entistä avarampiin tiloihin Tampereen Juhannuskylään. Uusissa tiloissamme Satakunnankatu 7:ssä meillä on monipuolinen ja persoonallisia sisustusratkaisuja tukeva runsas tuotevalikoima kehyksiä ja mittatilauksena toimitettavia peilejä sekä valmiita lahja- ja taide-esineitä. Palvelemme mielellämme juuri Sinun toiveittesi mukaisen kehyksen valmistamisessa. Kehystämme paitsi kuvia myös melkein mitä vain esineitä, joilla on perheeseen, harrastuksiin tai esimerkiksi keräilyyn liittyvää tunnearvoa.

 

Tilaa meiltä myös kodinsisustamiseen olennaisesti kuuluvat peilit, toimitamme ne yksilöllisten toiveittesi mukaan mittatilaustyönä.

Halutessasi löytää henkilökohtaisen ja erityisen lahjan, poikkea liikkeessämme! Meillä on kattava valikoima lahja-, muisto- ja taide-esineitä. Sami´s Art yksilöllinen taideteos on lahjana uniikki – teokset esillä vain Kehyshelmessä.

Kehyshelmi on muuttanut! Uusi osoitteemme on Satakunnankatu 7, 33100 Tampere. Olemme avoinna arkisin klo 10-17, la-su olemme suljettu. Katso osoitteemme kartalta, tervetuloa!